Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/et-hundeliv.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-category/wp-hide-category.php on line 56
Siden sidst. - Et hundeliv - Skriblerier om en Schæferhund

Siden sidst.

Sebastian

34 år og bosiddende i Gørlev. Lokomotivfører af profession, har en stor kærlighed til hunde - i særdeleshed Schæferen. Jeg er ikke et unikum udi træning, men nyder hver dag med min hund.

2 Svar

 1. Hvorfor skulle folk dog være uenige i dit valg? Du ved bedst, og du kender Luna bedst. En schæfer, der først får smag for motion er svær at afvænne, så i princippet giver du hende jo ‘bare’ de udfordringer hun også selv ville have valgt.
  Vi skal huske, at hunden grundlæggende var et vilddyr, og i naturen får de masser af motion. Nu skal jeg være den sidste – qva min egen fysik – til at lege ekspert omkring motion, men jeg har da læst [grin bare! :-)], at motion giver energi… 🙂
  Godt du fik lyst til at komme med en opdatering. God jul herfra.

  • Sebastian siger:

   I lige måde Henrik, God jul herfra også.

   Tja, der er blot delte meninger – i sidste ende, tror jeg egentlig bare det handler om at finde en model, hvor det fungerer og hunden kan fungere – indtil, det en dag er tid til at sige farvel.

   Det fungerer ihvertfald her i hundehytten nu, samvittigheden er i orden, hunden er nogenlunde velfungerende og afslappet – igen.

Skriv et svar