Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/et-hundeliv.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-category/wp-hide-category.php on line 56
Bøger - Et hundeliv - Skriblerier om en Schæferhund

Bøger

Nedenstående bøger, har jeg selv haft utrolig fornøjelse af at læse. Som med så meget andet – så lad være med at stole et hundrede procent på hvad der står i “kloge-bogen”. Mit bedste råd er at finde et sted at træne, hvor du har tillid til metoden og træneren og så vær konsekvent i den model du vælger!

Anders Hallgren – Alfasyndromet

Alfasyndromet af Anders Hallgren

Denne bog har jeg selv haft stor fornøjelse af at læse. Ikke mindst fordi den sætter fokus på lederskabsbegrebet og udfordrer den gængse opfattelse af det. Der er nogle ret gode øvelser man kan prøve af også – og masser af tankevækkende læsning.

 

Anders Hallgren – Problemhund og hundeproblemer

Problemhund og hundeproblemer af Anders Hallgren

Endnu en bog jeg har læst. Denne gang sætter Anders Hallgren fokus på de problemer der kan opstå med hunde, hvorfor og hvad man kan gøre – ikke mindst hvad man absolut ikke skal gøre. Det er ikke en “sådan gør du bare” bog – men den kan give nogle fingerpeg til hvad du som hundeejer skal være opmærksom på, hvis din hund giver dig problemer.

Turid Rugaas – På talefod med hunden

Turid Rugaas - på talefod med hunden

En rigtig god bog og et rigtig godt opslagsværk om hundens dæmpende signaler. Kig i den og du får en bedre forståelse af hvordan din egen hund har det, både i sit forhold til dig men også i forholdet og samspillet mellem andre hunde.

Man kan måske sige at du med denne bog, lærer at tale med hunden – på dens helt egne præmisser. Absolut anbefalelsesværdig.