Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/et-hundeliv.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-category/wp-hide-category.php on line 56
Jackson

Lidt om Jackson

Jeg ved egentlig ikke så meget om Jacksons baggrund. Han kom til mig i 2011, lige knap et år gammel. Han havde lopper, var ikke vaccineret og havde været hos en to tre andre familier, inden jeg overtog ham.

Han var ikke trænet på nogen måde, han kunne sit navn – men det var også det. Opdrætteren bor på Lolland, men jeg har for længst forlagt deres kontaktinformationer så det er altså gået i glemmebogen.

Jeg nåede at have ham ca to et halvt år. I den tid, lærte han en utroligt masse ting – og en masse unoder. Nogen havde han med sig, blandt andet kattejageriet andre stod jeg mere eller mindre selv for at indlære ham i.

Han blev aflivet i efteråret 2013, af forskellige årsager. Han havde svær hofteledsdysplasi, allergi, hormonforstyrrelser og var i det hele taget meget meget syg. Jeg kunne godt have valgt at give mere medicin, foretage flere allergitests osv osv – men i min verden er det ikke et rimeligt liv for en Schæfer, når den skal ned til dyrlægen hver anden måned som minimum. Når den ikke længere må komme ud på lange ture, skal skånes i et væk.

Så bliver det jo bare forbudstræning det hele, så jeg valgte at aflive ham, omend det var en rigtig svær og træls beslutning at skulle tage.

Jackson sidder i sit