Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/et-hundeliv.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-category/wp-hide-category.php on line 56
Om bloggen - Et hundeliv - Skriblerier om en Schæferhund

Om bloggen

Ideen til hjemmesiden et-hundeliv.dk er opstået, hen af vejen. Da jeg fik Jackson – min gamle schæferhund, skrev jeg tit og ofte på Facebook om hans bedrifter.

Efterhånden blev det sådan at der kom små historier om hans liv, mindst en gang om ugen og jeg begyndte, at overveje om ikke jeg skulle prøve at samle dem et sted hvor de var nemme at finde frem.

Samtidig begyndte jeg at tage en masse billeder af ham i forskellige situationer og lægge små tekster på billederne.

Jeg tog beslutningen efter han var blevet aflivet, for at være sikker på at alle de små minder og historier fandt deres – i mine øjne, rette plads. Derfor blev domænet købt og registreret og siden sat op.

Det var derfor meget passende, at Luna nu får en fremtrædende rolle her på sitet, både med små historier men også i form af billeder og en slags dagbog over hendes træning og udvikling.

Der dukker stadig historier om Jackson op en gang imellem, når jeg sidder og kigger min Facebook profil igennem, så der vil stadig komme små indlæg om hans bedrifter fra tid til anden, dog altid kategoriseret til den dato, jeg skrev indlægget oprindeligt